Ljudi

Handanović: Ramazan u najeksluzivnijem društvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naša sugrađanka Merima Handanović, koju Zeničani znaju kao portparola Bosanskog narodnog pozorišta, jučer je na specifičan i dragocjen način, prokomentirala “svoj” Ramazan, odnosno način na koji je ona provela sveti muslimanski mjesec.

Neki će u Meriminom statusu na društvenim mrežama vidjeti kritiku estradizacije iftara, neki poruku da se treba više okrenuti obiteljskim vrijednostima, a neko samo lični izražaj jednog istinskog i iskrenog vjernika.

U svakom slučaju smatramo da njenu poruku treba vidjeti što veći broj ljudi, pa smo odlučili da ga podijelimo sa vama:

– Cijeli ramazan sam provela iftareći u najeksluzivnijem društvu, na najskupocjenijem mjestu – u našoj svijetloj kuhinji sa svojom Majkom.
Ne postoji glamur restorana, hotela, niti uglednijeg društva koje bih zamijenila Majčinim. Ne postoji veća radost od one kad pred iftar postavim hranu spremljenu svojim rukama, za našim stolom.

Nema ljepšeg osjećaja od zadovoljstva moje Majke zbog toplog jemeka kojim iftarimo.

Jer moj dom je samo tamo gdje je moja Majka..

Mi nemamo moderne i glamurozne fotografije.

Emocija našeg ramazana je Ljubav.

Svjetlost njenog oka ne bih mijenjala za sva blaga svijeta.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno