Zenica

Hafiska dova za Samru iz Zenice

Svake godine sve veći broj hafiza
Svake godine sve veći broj hafiza
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hafiska dova za Samru iz Zenice- Hafisku dovu poručio je u subotu, 6. februara, hafiz Mensur-ef. Malkić, izaslanik reisu-l-uleme na hafiskoj dovi hafizi Samri Pivić, koja je proučena u subotu, 6. februara ove godine u zeničkom džematu Starina kod Topčić Polja.

Svečanost je održana nakon podne namaza u novoj džamiji u Starini, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Džematlije Starine, rodbina i prijatelji mlade hafize Samre, koja je inače prva hafiza u svom rodnom mjestu, te visoki predstavnici Islamske zajednice, uz mnogobrojne zeničke hafize okupili su se da učenjem Kur’ana i dove ozvaniče njenu hafisku diplomu. Nakon klanjanja podne namaza koji je predvodio hafiz dr. Halil-ef. Mehtić, dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici, dobrodošlicu gostima uputio je džematski imam Dževad-ef. Gračić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno