Kultura

HAAD oblači članice ARS-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centar za edukaciju, promociju i afirmaciju djece i omladine “ARS” Zenica nastavlja da uvodi novitete kojima oduševljava svoje članove, ali i zeničku javnost. Nakon nekoliko zahtjevnih projekata, redovnih revijalnih nastupa širom naše zemlje, učešća na svjetskim i evropskim takmičenjima, danas su započele novu zanmljivu saradnju.

Baletnu salu “ARS”-a posjetio je jedan od najcjenjenijih modnih dizajnera u BiH, Adnan Hajrulahović Haad, čije će kreacije ubuduće nositi članice “ARS”-a. Činjenica da ovaj mladi dizajner planira u skorije vrijeme otvoriti postrojenje u Zenici sigurno predstavlja olakšavajuću okolnost za obje strane u nastavku saradnje.

Današnji modeli bile su mlade balerine koje će se idućeg vikenda takmičiti na kvalifikacijama za svjetsko plesno prvenstvo u Bugarskoj gdje će predstavljati našu zemlju.

Četrnaest takmičara će na defileu u Bugarskoj, a malo nakon toga i u Rumuniji, nositi će jedinstvene trenerke HAAD kreacije. U ARS-u vjeruju da će se u međuvremenu javiti zainteresovani sponzor čiji logo bi nosili tokom svih takmičenja na kojima će učestvovati. Dobijanjem adekvatnog sponzora rasteretili bi roditelje barem jednog troška.

Kerim S. za ZB



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno