Zenica

H.U.”Hajrat” – stipendiranje jetima na području Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

H.U. “Hajrat” počinje još jedan redovan projekat. Riječ je o stipendiranju jetima na pdručju Zenice. Raduje nas i činjenica da je interes za stipendiranje djece u stalnom porastu tako da u narednom periodu s pravom očekujemo da će se ovaj broj povećavati i da ćemo na taj način obuhvatiti i ostalu djecu koja su u potrebi a koja do sada nisu bila uključena u ovaj projekat.

Jedna smo od rijetkih organizacija koja novčanu pomoć jetimima uručuje direktno, na terenu, prilikom čega se bolje upoznajemo sa njima, i nastojimo im pomoći i na druge načine. Na našu adresu svakodnevno pristižu novi zahtjevi i molbe za pomoć jetimima.

Vašim učešćem u sponzorstvu određenog broja ili samo jednog jetima pomažete nam da odgovorimo na te molbe i na taj način uključimo još veći broj jetimske djece u naš projekat. Iznos mjesečne stipendije za jedno dijete je 50 KM.

Najiskrenije se zahvaljujemo našim donatorima koji su nesebično, sa puno ljubavi i požrtvovanja u proteklom periodu bili snažna, nekada i jedina podrška našoj maloj dječici – jetimima. Hvala Vam za to!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno