Zenica

Gutta proizvodi u PERO prodajnim centrima

Gutta proizvodi u PERO prodajnim centrima
Gutta proizvodi u PERO prodajnim centrima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gutta proizvodi u PERO prodajnim centrima- Dana 15.03.2016. godine u PERO prodajnim centrima u Zenici, Jajcu i Maglaju su održane prezentacije proizvoda iz prodajnog asortimana firme Gutta iz Hrvatske.

Gutta Hrvatska d.o.o., kao član Gutta grupe, distribuira krovne građevinske materijale, zaštite za temeljne zemljane radove, plastične panele za građevinske i zanatske radove, građevinske paropropusne i nepropusne folije, rešetke za travne površine kao i mnoge druge proizvode provjerene kvalitete. Gutta program temelji se na kvalitetnim, ekološkim te inovativnim proizvodima.

Prezentacija Gutta Zenica 5
Prezentacija Gutta Zenica

Prisutnima su prezentirani proizvodi koje ova firma nudi kao i način njihove ugradnje. Posebno interesantno je bilo izlaganje o polikarbonatima i akrilima (prozirnim pločama) za koji postoji sve veći interes jer imaju svjetlopropusnost, zadovoljavaju sve estetske zahtjeve koji se pred njih postavljaju, znatno su lakši od stakla, jednostavno se postavljaju, vremenski su postojani, ali imaju i povoljnu cijenu.

U toku predavanja prezentirani su i drugi proizvodi kao što su: bitumenske valovite ploče i šindre, zaštite temelja i hidroizolacije, guttatop limeni pokrovi, folije i cerade i dr.

Gutta proizvodi u PERO prodajnim centrima
Gutta proizvodi u PERO prodajnim centrima


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno