Ljudi

GSS Zenica dobila prvu spasiteljicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

GSS Zenica dobila prvu spasiteljicu- Sa ponosom možemo reći da je naša stanica dobila prvu spasiteljicu.

Proteklog vikenda u Sarajevu, Gorska služba spašavanja FBiH organizovala je polaganje ispita za ” Registrovanog gorskog spasioca”.
Nakon 2 godine pripravničkog staža a prethodno je uspješno prošla Ljetni, zimski i medicinski kurs GSS FBiH-a, zatim edukacija, vježbi, seminara i učešća u akcijama spašavanja unesrećenih te aktivno učešće u staničnoj obuci unutar 7 godina staža uspješno položila i naša Alma Okanović.

Alma je prva žena Registrovani gorski spasilac u GSS Zenica.

Grad Zenica, a nadasve GSS tim Stanice Zenica treba i jesu ponosni što u svojim redovima imaju jednu takvu osobu. Svojim zalaganjem, radom, altruizmom, željom i voljom da pomogneš si to pokazala kroz mnoge situacije.

GSS Stanica Zenica ti čestita na postignutom uspjehu, odnosno tituli “Registrovane gorske spasiteljice” i želi ti puno sreće u akcijama spašavanja u budućnosti.

GSS Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno