Zenica

GSS Zenica: 22 člana prošla obuku na naprednom medicinskom kursu “Tactical Emergency Casualty Care (TECC)”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda 22 člana naše Stanice prošli su obuku na naprednom medicinskom kursu, “Tactical Emergency Casualty Care (TECC)”, organizovan je zahvaljujući podršci Tima za civilno-vojnu saradnju Američke ambasade u Bosni i Hercegovini (United States Embassy to Bosnia and Herzegovina).

U sklopu ovog kursa, naši članovi su prošli kroz intenzivan proces učenja, obuhvatajući teorijski i praktični dio, a sve je kulminiralo završnom vježbom. Želimo se posebno zahvaliti predavačima koji su nesebično prenosili svoje znanje, doprinoseći unapređenju sposobnosti naših članova.

Takođe, hvala i CZ Grada Zenice i Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Zenica PVJ Zenica na ustupljenim prostorijama što je olakšalo održavanje ovog važnog kursa.

S ponosom gledamo na našu saradnju i nastavićemo da radimo zajedno na unapređenju naših vještina i spremnosti za hitne situacije. Hvala svima koji su doprinijeli uspjehu ovog kursa.

#GSSZenica
#USembassy
#USArmy
#GSSFBiH
#CZGradZenica
#PVJZenica
Gorska služba spašavanja Federacije BiH
Gradska uprava Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno