Zabava

“Grozan ja 3” – od 24 juna u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Grozan ja 3” – od 24 juna u kinima – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da na radost svih nas, a posebno mališana, omiljeni likovi iz franšize “GROZAN JA” stižu uskoro u naša kina, u potpuno novoj avanturi!Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da na radost svih nas, a posebno mališana, omiljeni likovi iz franšize “GROZAN JA” stižu uskoro u naša kina, u potpuno novoj avanturi!

“GROZAN JA 3” (DESPICABLE ME 3) počet će da se prikazuje u pretpremijernom periodu od 24. do 28.  juna u Cinema City Sarajevo, Cineplexx Palas Banja Luka i Multiplex Ekran Zenica. Illumination, koji je publici donio „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lucy, njihovih predivnih kćerkica – Margo, Edith i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“.

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspjeha da uhvati posljednjeg lošeg momka koji je priprijetio cijelom čovječanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavijestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš. Od 29. juna “GROZAN JA 3” prikazivat će se na redovnom repertoaru svih kina i više od 20 gradova i mjesta putem mobilne kino opreme i to u 2D i 3D formatima.

Izaberite omiljeni način uživanja u  nezaboravnom nastavku filmskog hita i na vrijeme kupite karteza kino za cijelu porodicu! Trailer filma pogledajte putem linka

Režija: Pierre Coffin i Kyle BaldaKo-režija: Eric GuillonRežija sinhronizacije: Nikola BulatovićUloge: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Dana Gaier,  Nev Scharrel, Steve Coogan, Jenny Slate i Julie Andrews/ Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Predrag Ejdus, Milica Matejić, Mina Nenadović, Vuk Bulatović, Milena ŽivanovićŽanr: 3D animirana avanturaScenario: Cinco Paul i Ken DaurioStudio: Universal

Illumination, koji je publici donio „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lucy, njihovih predivnih kćerkica – Margo, Edith i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“.
Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspjeha da uhvati posljednjeg lošeg momka koji je priprijetio cijelom čovječanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavijestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš.
Nebojša Dugalić (Steve Carell) ne samo da nam ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca. Mina Lazarević (Kristen Wiig) vraća nam se kao super špijun Lucy, dok je u ulozi novog glavnog negativca Balthazara Bratta, bivše zvijezde programa za djecu, koji je postao opsjednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trey Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bratt je odlučan da pokori Hollywood…i svakoga ko mu se nađe na putu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno