Info

Gradsko vijeće Zenica i gradonačlenik Fuad Kasumović od nadležnih traže promptno postupanje po žalbama pravnih lica iz grupe igara na sreću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradsko vijeće Zenica i gradonačlenik Fuad Kasumović od nadležnih traže promptno postupanje po žalbama pravnih lica iz grupe igara na sreću – Gradsko vijeće Zenica i gradonačlenik Fuad Kasumović uputili su zahtjev Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Federalnom ministarstvu finansija i Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine da promptno pristupe rješavanju po žalbama pravnih lica iz grupe igara na sreću, podnesenih protiv prijava komunalne takse po Odluci o komunalnim taksama Grada Zenica.

Zaključak o upućivanju zahtjeva Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Federalnom ministarstvu finansija i Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine donijelo je Gradsko vijeće Zenica na sjednici održanoj 28. novembra 2019. godine.

Zaključak u cjelosti možete preuzeti sa službene internet stranice Grada Zenica putem linka:

http://www.zenica.ba/aktuelnosti/obavjestenja/obavjestenja-detaljno/news/gradsko-vijece-zenica-i-gradonaclenik-fuad-kasumovic-od-nadleznih-traze-promptno-postupanje-po-zalbama-pravnih-lica-iz-grupe-igara-na-srecu/?tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=59584235df6f13264a58a0eb59a3a4ee



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno