Politika

Gradsko vijeće će u srijedu raspravljati o Prijedlogu Budžeta Grada Zenica za 2023. godinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradsko vijeće će u srijedu raspravljati o Prijedlogu Budžeta Grada Zenica za 2023. godinu- Gradsko vijeće Zenica će u srijedu, 8. februara održati 30. redovnu sjednicu.

Na dnevnom redu je pet tačaka, među kojima je svakako najznačajnija Prijedlog Budžeta Grada Zenica za 2023. godinu uz Prijedlog Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Zenica za 2023. godinu s obrazloženjem.

Vijećnici će se također izjasniti o Prijedlogu Programa rada Gradskog vijeća Zenica za period 01.01. do 31.12.2023. godine, zatim Prijedlogu Odluke o izmjeni površine i oblika građevinske parcele i prodaji gradskog građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Zenica Muhadri Bajramu putem neposredne pogodbe te imenovanju pet članova Gradske izborne komisije Zenica.

Sjednica počinje u 10,00 sati, a materijali za predloženi dnevni red su dostupni na web stranici Grada Zenica i mogu se preuzeti putem linka: http://www.zenica.ba/gradska-uprava/vijece-grada-zenica/sjednice-gradskog-vijeca/.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno