Zenica

Gradska uprava Zenice: obavještenja za studente-stipendiste i srednjoškolce koji kupuju đačke vozne karte

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska uprava Zenice: obavještenja za studente-stipendiste i srednjoškolce koji kupuju đačke vozne karte – Iz Gradske uprave Zenice objavili su dva saopćenja, jedno za studente korisnike stipendija i drugo za srednjoškolce, koji su predali zahtjev za odobravanje popusta na đačku kartu. Oba saopćenja prenosimo u cjelosti.

Obavijest studentima korisnicima stipendija

Služba za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti obavještava studente koji su stipendisti Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport, da je Vlada Zeničko-dobojskog kantona sredstva za uplatu II (druge) rate stipendija prebacila  na račun Gradske uprave, te da će isplata za studente biti danas 04.09.2017.godine.

Osim toga obavještavamo studente koji su stipendisti Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona, da je nakon što su uplaćena sredstva na račun Gradske uprave Zenica, III (treća) rata stipendija za ove studente uplaćena u četvrtak 31.08.2017.godine.

Služba za boračko invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti

Obavijest za učenike srednjih škola koji su predali zahtjev za odobravanje popusta na đačku kartu

Služba za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti obavještava učenike srednjih škola koji su predali zahtjev do srijede 30.08.2017.godine za odobravanje subvencije za đačku kartu, te prema objavljenim kriterijima ispunili uslove za navedenu subvenciju, da je obrada zahtjeva završena, te spiskovi upućeni prema prevozničkim firmama. Navedeni učenici svoje karte mogu uz potvrdu iz škole kupiti od danas u sjedištima prevozničkih firmi sa kojima putuju. Učenici koji su zahtjeve predali tokom od četvrtka 31.08.2017. godine pa do 06.09.2017.godine, kada završava rok za predaju dokumentacije će svoje karte moći kupiti od četvrtka 07.09.2017.godine.

Lista učenika koji ne ispunjavaju kriterije će biti objavljena na oglasnoj tabli Službe za boračko-invalidsku zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti .



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno