Zenica

Gradonačelnik potpisao prijedlog Sporazuma o međusobnim odnosima u svrhu dogovornog rješavanja imovinsko – pravnih odnosa na zemljištu i objektima u KB Zenica

Gradonačelnik potpisao prijedlog Sporazuma o međusobnim odnosima u svrhu dogovornog rješavanja imovinsko – pravnih odnosa na zemljištu i objektima u KB Zenica – Postupajući po zaključku Gradskog vijeća Zenica br. 01-49-23595/19 od 24.10.2019. godine i zahtjeva Kantonalne bolnice Zenica 20/1-11055 od 07.11.2019. godine, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović potpisao je danas prijedlog Sporazuma o međusobnim odnosima u svrhu dogovornog rješavanja imovinsko – pravnih odnosa na zemljištu i pripadajućim objektima u krugu Kantonalne bolnice Zenica.

Na ovaj način, gradonačelnik Zenice ispoštovao je zaključak svoga Gradskog vijeća o prenosu vlasništva zemljišta i objekata u vlasništvu Grada Zenica na Kantonalnu bolnicu Zenica, odnosno Zeničko – dobojski kanton.

Prijedlog Sporazuma upućen je prema direktoru Kantolalne bolnice Zenica prim. Rasimu Skomorcu i premijeru ZDK gospodinu Mirzi Ganiću, na kojima je sada odgovornost za realizaciju investicionih projekta u KB “Zenica”.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem