Politika

Gradonačelnik Kasumović ugostio mladu teniserku Enu Tabak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je devetogodišnju Enu Tabak, perspektivnu mladu teniserku iz Zenice.

Ena Tabak opredijeljena je za učešće na internacionalnim takmičenjima, a nedavno je osvojila turnire u Beogradu i Zagrebu, u kategoriji djevojčice do 10 godina.

Trenutno se ova mlada Zeničanka priprema za turnir Lemon Bowl – turnir svjetskog ranga, koji se u januaru 2024. godine održava u Rimu, Italija.

Prema riječima Enine majke, Alise Sejfoski – Tabak, za postizanje vrhunskih rezultata neophodne su zahtijevne pripreme, a koje iziskuju i velike materijalne troškove.

Gradonačelnik Fuad Kasumović je čestitao Eni Tabak na dosadašnjim sportskim rezultatima i iskazao volju i spremnost da Grad Zenica u okviru svojih mogućnosti podrži njene napore da već na narednom prestižnom takmičenju u Italiji, predstavi svoj grad i državu u najboljem svjetlu.

„Uvijek nastojimo naći način da podržimo uspješne sportiste pojedince. Zadovoljstvo je još veće kad su u pitanju naši mladi sugrađani, kao što je slučaj sa teniserkom Enom Tabak“, rekao je gradonačelnik Kasumović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno