Zenica

Gradonačelnik Kasumović ugostio članove Plesne akademije “Victory”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas u svom kabinetu Plesnu akademiju “Victory”, a koji su postigli odlične rezultate na državnom prvenstvu koje se održalo u Banja Luci.

Kako su tom prilikom informisali gradonačelnka, akademija “Victory” na ovom takmičenju osvojila je 15 državnih prvaka, a naredni izazov je Evropsko prvenstvo na koje putu u Hrvatsku zbog čega im je potrebna i pomoć Grada Zenica.

Gradonačelnik Kasumović čestitao je članovima akademije na izvrsnim rezultatima u Banja Luci, ali i što na ovaj način promovišu grad Zenicu.

“Čestitam na svemu što radite, ovo nije prvi put da ste došli sa medaljama u moj kabinet. Svakako da će Gradska uprava sa mnom na čelu da vam simobličnim finansijskim iznosom pomogne kako biste mogli učestvovati i na takmičenju koje predstoji u Hrvatskoj. Drago mi je da okupljate mlade ljude, učite ih plesu, ali i da se družite i putujete. Podržavam sve što je pozitivno u ovom gradu, stoga podrška neće izostati ni u vašem slučaju”, poručio je gradonačelnik Kasumović.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno