Zenica

Gradonačelnik Kasumović primio visoku delegaciju Opštine Bijelo Polje

Gradonačelnik Kasumović primio visoku delegaciju Opštine Bijelo Polje
Gradonačelnik Kasumović primio visoku delegaciju Opštine Bijelo Polje
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Kasumović primio visoku delegaciju Opštine Bijelo Polje – Delegacija Opštine Bijelo Polje koju su činili predsjednik Skupštine Opštine Džemal Ljušković i opštinski odbornici i članovi Odbora za međuopštinsku i međunarodnu saradnju Miomir Vojinović i Avdo Gorčević posjetila je Gradsku upravu Zenica.

Gradonačelnik Fuad Kasumović gostima iz Crne Gore zahvalio se za učešće umjetnika iz ovog grada na Međunarodnim tamburaškim susretima “Zenica 2017” održanim u okviru MKM “Zeničko proljeće”, te ih upoznao sa aktuelnim stanjem na području Zenice. Razmjenjena su iskustva i razgovarano je uspostavi kvalitetnije saradnje dva grada u oblasti sporta, kulture i posebno privrede.

“Ovo što smo za kratko vrijeme doživjeli i vidjeli u Zenici, što ste nam kazali o Zenici, što radite i što planirate da uradite gospodine gradonačelniče, sigurno je pravi put koji svima u regionu daje nadu u bolje sutra”, rekao je Džemal Ljušković, predsjednik Skupštine opštine Bijele Polje.

Gosti iz grada na sjeveru Crne Gore pozvali su gradonačelnika Kasumovića i predstavnike Grada Zenica da u najskorije vrijeme posjete Bijelo Polje i da se prijateljski odnosi konkretizuju projektima od koristi za stanovništvo dva grada.

zenica.baStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno