Politika

Gradonačelnik Kasumović primio predsjednika delegaciju Ragbi kluba Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je predsjednika Upravnog odbora Ragbi kluba Čelik Mirzu Oruča, trenera kluba Adisa Bašića i najmlađe učesnike 5. dječijeg ragbi festivala.

Predsjednik UO RK Čelik Mirza Oruč je istakao, da je povod za ovaj susret, prije svega namjera kluba da zahvali gradonačelniku Fuadu Kasumoviću i Gradskoj upravi Zenica za podršku u organizaciji 5. dječijeg ragbi festivala.

Oruč je ovu priliku iskoristio i da informiše gradonačelnika Kasumovića o aktivnostima kluba i planovima za naredni period.

Gradonačelnik Fuad Kasumović je ponovio kako je sport jedan od segmenata koji podržava Gradska uprava na čijem je čelu.

„Otkako sam preuzeo funkciju gradonačelnika pokušavam podržati sve segmente društva. Nema ništa pohvalnije i zdravije od toga da se djeca bave sportom. Kao čovjeka najviše me raduje vidjeti svoje najmlađe sugrađane da su uključeni u sportske aktivnosti. Grad Zenica će u okviru svojih mogućnosti nastaviti s podrškom sportskim klubovima i uspješnim pojedincima“, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Predsjednik UO RK Čelik Mirza Oruč je najavio da će u oktobru ove godine biti održan veliki memorijalni veteranski ragbi turnir, koji će okupiti ragbiste iz regije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno