Zenica

Gradonačelnik Kasumović primio delegaciju Udruženja Forum građana Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Kasumović primio delegaciju Udruženja Forum građana Zenice- Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je danas delegaciju Udruženja Forum građana Zenice.

Predsjednik Udruženja Muhsin Ibrahimagić je upoznao gradonačelnika Kasumovića o predstojećim aktivnostima i najavio Program obilježavanja tridesetogodišnjice djelovanja udruženja.

Također, predstavio je buduće planove Udruženja te naglasio da su sve aktivnosti usmjerene na bolju promociju Zenice i zeničkog identiteta, a kroz afirmaciju kulture i umjetnosti.

Tokom sastanka je istaknuta dobra saradnja Udruženja Forum građana Zenice i Grada Zenice.

Članovi delegacije Udruženja su iskoristili priliku da se zahvale gradonačelniku Kasumoviću i Gradskoj upravi na dosadašnjoj podršci, kao i da zamole da se razmotri mogućnost da Grad Zenica podrži obilježavanje tridesetogodišnjice djelovanja udruženja.

Gradonačelnik Fuad Kasumović je kazao da će Grad razmotriti zahtjev Udruženja i pružiti podršku u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti.

„Svakako da smo opredijeljeni za podršku aktivnostima koje će doprinijeti poboljšanju zeničkog identiteta, ali i obogaćivanju kulturnog i društvenog života našeg grada. Vaše ideje i planovi su vrijedni pažnje i kao takvi će imati podršku Gradske uprave“, istakao je gradonačelnik Kasumović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno