Politika

Gradonačelnik Kasumović posjetio Udruženje penzionera/umirovljenika Grada Zenica

Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović posjetio je danas Udruženje penzionera/umirovljenika Grada Zenica gdje mu je domaćin bio predsjednik Udruženja Mirnas Buljubašić.

Tokom susreta je razgovarano o stanju i aktivnostima ovog udruženja.

Predsjednik Udruženja Mirnas Buljubašić se u ime Udruženja zahvalio Gradskoj upravi i gradonačelniku Kasumoviću na kontinuiranoj podršci Udruženju i projektima koje realizuje.

Dodao je kako su zahvaljujući podršci Gradske uprave i gradonačelnika realizovane brojne aktivnosti u ovom udruženju.

Gradonačelnik Fuad Kasumović je kazao da je zadovoljan saradnjom Grada Zenica i Udruženja penzionera/umirovljenika.

„Nastojimo podržati rad svih udruženja s područja grada Zenica. Kad je u pitanju ovo udruženje i ove godine ćemo otkupiti viškove poljoprivrednih proizvoda, koje ćemo uručiti Udruženju, a Udruženje će izvršiti dalju podjelu tih proizvoda socijalno ugroženim penzionerima. Također ćemo u Budžetu Grada planirati određeni iznos za podršku radu Udruženja“, istakao je gradonačelnik Kasumović.

Predsjednik Skupštine Udruženja penzionera/umirovljenika Grada Zenica Dževad Smailagić je naglasio da je iz Budžeta Grada za podršku Udruženju u posljednje tri godine izdvojeno cca 780.000 KM.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno