Politika

Gradonačelnik Kasumović pisao CIK-u, Ambasadi SAD, OSCE-u, OHR-u i Uredu Vijeća Evrope: Uvedimo nove tehnologije u izborni proces

Gradonačelnik Kasumović pisao CIK-u, Ambasadi SAD, OSCE-u, OHR-u i Uredu Vijeća Evrope: Uvedimo nove tehnologije u izborni proces – Nakon što je proteklih dana u više navrata javno izrazio nezadovoljstvo izbornim procesom održanim nedavno u Bosni i Hercegovini, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović na više je adresa uputio Inicijativu za finansiranje uvođenja novih tehnologija u izborni proces. Gradonačelnik Kasumović kako je i najavio, od releventnih domaćih i međunarodnih institucija zatražio je da se aktivno uključe u rješavanje ovog problema.

Inicijativu koju je gradonačelnik Kasumović uputio Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine, Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Misiji OSCE-a u Bosni i Hercegovini, Uredu visokog predstavnika u BiH i Uredu Vijeća Evrope u Sarajevu, možete preuzeti sa službene web stranice Grada Zenica (www.zenica.ba).

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem