Politika

Gradonačelnik Kasumović nastavlja podržavati rad SRK “Tvrđava” iz Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas članove Sportsko-rekreativnog kluba “Tvrđava”, koji su ga ovom prilikom upoznali sa brojnim do sada realiziranim aktivnostima, ali i projektima koje planiraju realizirati do kraja godine.

Bila je to prilika i da se zahvale gradonačelniku na dosadašnjoj neupitnoj podršci, zbog čega su mu, u ime 50 članova koliko broji ovaj klub, uručili zahvalnicu i simboličnu jaknu sa natpisom SRK “Tvrđava”.

“Do sada ste itekako podržavali naš rad i pomgli mnogo puta. Posebno se zahvaljujemo na prostorijama koje ste nam obezbijedili, a koje su bile prijeko potrebne. U našem dosadašnjem radu dosta smo pomagali u akcijama spašavanja, zbog čega smo u potrebi da nabavimo i dron. Također, dosta putujemo po Bosni i Hercegovini, ali i izvan države, zbog čega bi nam od stvarne potrebe bio kombi. Imamo dosta članova koji su studenti i nemaju svoje vozilo da putuju pa bismo na ovaj način trajno riješili taj problem”, rekao je Fahir Vajzović, predsjednik SRK “Tvrđava”.

Gradonačelnik Kasumović ovom prilikom još jednom je izrazio punu podršku radu ovog sportsko-rekreativnog kluba, kazavši da itekako prati njihov rad i rezultate koje postižu.

“Koliko mogu, pratim rad svih udruženja i klubova na području našeg grada. Poznato mi je kako je SRK “Tvrđava” vodeći u Airsoft Master ligi FBiH, na čemu vam čestitam. Grad Zenica stoji vam na raspolaganju, te ćemo nastojati maksimalno da, u skladu sa našim nadležnostima i mogućnostima, i dalje podržavamo vaš rad i aktivnosti. Svakako da ćemo vas finansijski podržati da na zavidnom nivou organizujete i tradicionalni airsoft susret na Lastavici”, rekao je gradonačelnik Kasumović, ističući da im u smislu tehničkog dijela organzacije susreta na raspolaganju stoji i Služba civilne zaštite Grada Zenica.

Na kraju sastanka predsjednik Vajzović pozvao je gradonačelnika Kasumovića da bude gost i svečano otvori tradicionalni airsoft susret na Lastavici, koji je na programu 24. i 26. juna, saopćeno je iz Odsjeka za protokol i informisanje Gradske uprave Zenica.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno