Politika

Gradonačelnik Kasumović darivao prvu bebu rođenu u 2021. godini u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Gradonačelnik Kasumović darivao prvu bebu rođenu u 2021. godini u Zenici – Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović darivao je danas prvu bebu rođenu u 2021. godini u Kantonalnoj bolnici Zenica.
Radi se o djevojčici koja je na svijet došla 1. januara u 7.15 sati, teškoj 3.270 grama, a ponosni roditelji su Zeničani Adna i Haris Sivac.
Prema riječima gradonačelnika Kasumovića, ovo je treća godina kako posjećuje i daruje prvo rođeno dijete u novoj godini, a što čini i za Dan grada.
“Ponosnim i sretnim roditeljima čestitam na rođenju djevojčice. I ove godine smo nastavili našu tradiciju darovanja ali i pozitivnu praksu i pažnju Gradske uprave prema sugrađanima. Smatram da su ovakve geste prvenstveno ljudske i simbolične, posebno u vremenu kada se naša zemlja bori s problemom nataliteta.
Ovo je još jedan pokazatelj da Gradska uprava Zenice brine i o našim najmlađim stanovnicima jer na njima svijet ostaje” riječi subgradonačelnika Kasumovića.
Tom prilikom prvi čovjek našeg grada ponosnoj majci uručio je novčani iznos od 1.000 KM, kao i prigodan poklon.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno