Politika

Gradonačelnik Fuad Kasumović čestitao Dan Armije RBiH

Gradonačelnik Fuad Kasumović čestitao Dan Armije RBiH- Povodom 15. aprila – Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine u ime Grada Zenica i u svoje lično ime porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima i demobilisanim borcima upućujem iskrene čestitke, uz neizmjernu zahvalnost.

Čestitke upućujem zato što je Armija Republike Bosne i Hercegovine nastala i opstala u izuzetno teškim okolnostima, a zahvalnost zato što naš mir, slobodu i priliku da gradimo bolju Bosnu i Hercegovinu dugujemo najhrabrijim sinovima naše zemlje, onima koji su svoje živote stavili ispred svih drugih interesa.
Armija RBiH zaslužna je za opstojnost našeg naroda i međunarodno priznatih granica.

Želim da današnje Oružane snage Bosne i Hercegovine izrastu u moderan sistem, koji će moći odgovoriti svojim zadacima i svim drugim izazovima.

U obavezi smo neiscrpno podsjećati kolika je bila uloga naše Armije u odbrani domovine, ali istovremeno nastaviti borbu za jačanje države Bosne i Hercegovine, njen privredni razvoj, društveni napredak i blagostanje, a za bolji život i dobrobit svih njenih građana.

Gradonačelnik Fuad Kasumović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem