Zenica

Grad Zenica pomaže nabavku GPS narukvica za osobe sa teškoćama u razvoju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Grad Zenica pomaže nabavku GPS narukvica za osobe sa teškoćama u razvoju – Grad Zenica raspisao je Javni poziv za dodjelu novčane pomoći pojedincima za nabavku GPS narukvica djeci odnosno osobama sa teškoćama u razvoju ili invaliditetom s područja Grada Zenica.

Ovo je prvi put da će na ovaj način biti pružena podrška djeci odnosno osobama sa teškoćama u razvoju i težim invaliditetom ili teškim intelektualnim poteškoćama u Zenici, što je i cilj javnog poziva.

GPS narukvice će u velikoj mjeri olakšati roditeljima i starateljima djece odnosno osoba sa teškoćama u razvoju ili invaliditetom jer će u svakom momentu moći pratiti njihovo kretanje.

Poziv je otvoren 30 dana od dana objavljivanja u sredstvima informisanja.

Ostvarivanje prava na novčanu pomoć za nabavku GPS narukvica, vršit će se po redoslijedu primljenih zahtjeva do utroška obezbijeđenih finansijskih sredstava za tekuću budžetsku godinu.

Novčana pomoć isplaćivat će se u maksimalnom iznosu do 300,00 KM, po dostavljenom predračunu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno