Zenica

Gosti programa Kafa sa… bili Tarik Ajanović i Kemal Islambegović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gosti ovosedmične Kafe sa… bili su gospodin Tarik Ajanović i gospodin Kemal Islambegović, a ugodno druženje trajalo je oko sat i pol. S obzirom na to da se predstojećeg vikenda BH Telecom premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja, te da je nogometni klub Čelik tokom zimske pauze doživio promjene koje su se dugo očekivale i priželjkivale, fokus razgovora bio je na istom. Gosti su se zaista potrudili da detaljno objasne situaciju u kojoj se nogometni klub Čelik trenutno nalazi, prethodno opisavši taj trnoviti put kojim je Čelik prošao da bi došao u poziciju da povlačenjem dobrih poteza od krucijalne važnosti u predstojećem periodu samostalno reparira ozbiljno oštećene temelje na kojima stoji i da se zdravom politikom poslovanja vrati na staze stare slave. Naši gosti su jedni od glavnih inicijatora svih prethodno navedenih promjena do kojih su došli isključivo samoinicijativno i volonterski, uzimajući aktivno učešće u istim, pa su i njihove poruke mladima bile u tom duhu. S tim u vezi, gospodin Ajanović citirao je Mahatmu Gandhija rekavši: “Be the change that you wish to see in the world.”, a gospodin Islambegović završio je sa poznatom revolucionarnom parolom: “Budimo realni i učinimo nemoguće!”.

Publika je u pauzi bila nagrađena nagradama koje su obezbijedili sponzori: Urban Grill, Pivnica Gatto i Multiplex Ekran Zenica.

Sljedeće sedmice ćemo ugostiti gospodina Edina Sinanovića, radio voditelja i kreatora jedne od najopuštenijih zabava svakog četvrtka u našem gradu, Edoteka, a pričat ćemo o nastanku iste, njegovom Youtube kanalu, o zeničkim bendovima nekad i sad, narednim projektima, stoga posjetite naredni ponedjeljak Multiplex Ekran i uz ugodan razgovor i vrijedne nagrade, upoznajte malo bolje našeg sugrađanina Edina Sinanovića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno