Naše

Goodfood: Naručite online i donirajte za Edina!

Goodfood: Naručite online i donirajte za Edina!
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Goodfood: Naručite online i donirajte za Edina!- Edin Mujkanović, 25-godišnji madić iz Zenice, prije četiri godine obolio je od teške bolesti “morbus kron” poznatije kao ulcerozni kolitis. Nakon dvije teške operacije, gdje mu je na prvoj u potpunosti uklonjeno debelo crijevo, javile su se dodatne i po život opasne komplikacije.

Trenutno se nalazi na klinici u Turskoj čije troškove boravka i liječenja Edinova porodica ne može sama obezbjediti, stoga su uputili apel svojim sugrađanima i svim dobrim ljudima da im, shodno svojim mogućnostima, pomognu da spasu Edinov život.

Zeničani nikad nisu zakazali, pa tako ni u odzivu na ovaj apel.

Brojne akcije pokrenute od strane porodice i prijatelja animirale su veliki broj ljudi, udruženja, ugostitelja i neformalnih grupa građana, koji su kroz različite akcije uspjeli skupiti znatna sredstva neophodna za Edinovo liječenje.

Tako npr, samo za pet sati, u akciji koju su pokrenule zeničanke iz facebook grupe “Mame grada Zenice”, prodajom kolača na glavnom trgu uspjele su skupiti nevjerovatnih 17 000KM!

Akcija "Mame grada Zenice"

Tražeći način kako da se i mi (GoodFood.ba) uključimo u ovu akciju za našeg sugrađanina, došli smo na ideju da omogućim našim klijentima da uz svoju online narudžbu doniraju željeni iznos koji će ići za Edinovo liječenje.

Da bi donirali, uz Vašu narudžbu ćete isto kao što dodajete i uobičajena jela, dodati i željeni iznos iz početne kategorije (vidi sliku). Ukupan iznos Vaše narudžbe biće uvećan za iznos koji donirate, te ćete taj iznos i platiti dostavljaču po dostavi.

Kako donirati?

Za svaku Vašu donaciju (narudžbu), restoran iz kojeg ste naručili i GoodFood.ba odvojiće dodatno po 1,00KM za Edinovo liječenje.

Na kraju apelujemo i molimo sve naše sadašnje i buduće korisnike, da se shodno svojim mogućnostima uključe u ovu humanitarnu akciju i uz svoju online narudžbu doniraju iznos od barem 1,00KM.

Jedna marka od jedne osobe možda ne znači puno, ali jedna marka od 10 000 ljudi znači itekako. To su nam potvrdile i “Mame grada Zenice” svojom akcijom, za koju im upućujemo svaku pohvalu.

Ukoliko Vam bude trebala pomoć pri naručivanju i unošenju kupon (vaučer) koda za humanitarnu akciju, budite slobodni da nas kontaktirate putem chata, e-maila ([email protected]) ili dežurni call centar na +387(0)61 085 004.

Svi za Edina!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno