Biznis

Glovis gradi dječija igrališta na Ilidži

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Firma Glovis d.o.o. iz Zenice, koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom dječijih igrališta i opreme za sportske terene, trenutno na području općine Ilidža realizira projekat izgradnje i sanacije dječijih igrališta.

Projektom je predviđena izrada pet dječijih igrališta na različitim lokacijama na području općine Ilidža, a ukupna vrijednost projekta iznosi oko 35.000 KM.

Kako je za Poslovni portal Akta.ba izjavio vlasnik i direktor firme Glovis d.o.o. Admir Baručija, na svim lokacijama postavljene su identične sprave.

Naveo je da Glovis trenutno radi na više projekata izgradnje i opremanja dječijih igrališta u Ilijašu, Kaknju, te jedan projekat za UNICEF.

Rekao je da Glovis trenutno zapošljava deset, a da u toku građevinske sezone bude zaposleno dodatnih šest radnika.

Govoreći o novitetima, Baručija je rekao da je Glovis za ovu godinu ponudio drveno dječije igralište sa dubinskom impregnacijom koja mu značajno produžava vijek trajanja.

“Naša garancija na drveno igralište je godinu dana, s tim da ova tehnologija dubinske impregnacije može mu produžiti vijek trajanja na između šest i osam godina. Kada je riječ o metalnim igralištima, sva ona moraju prvo ići na toplo cinčanje, potom na farbanje, što im onda znatno produžava trajanje”, izjavio je Baručija.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno