Nogomet

Glavaš: Bila bi jako loša odluka da se ne igra u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Glavaš: Bila bi jako loša odluka da se ne igra u Zenici – Pažnju javnosti jučer je privuklo pismo N/FS Bosne i Hercegovine upućeno prema gradonačelniku Zenice, Fuadu Kasumoviću, u vezi sa time da reprezentacija BiH neće više igrati na Bilinom polju zbog vrijeđanja od strane prisutnih navijača.

Vlatko Glavaš istakao je kako je još uvijek odluka Fudbalskog saveza BiH na dugom štapu.

– Vidim da su se javili i Zenice i Čelika. Ne vidim ja tu nekih problema, ja mislim da to sve može u mirnijem tonu riješiti i da se utakmice reprezentacije trebaju igrati u Zenici. Smatram zaista da bi bilo jako loša odluka da se ne igra utakmica u Zenici. Ne opravdam psovke, ali one se dešavaju na svim stadionima i to je kultura navijanja. Ne mislim da je dobra odluka da se samo zbog toga ne igra utakmica. Mislim da Savez i ljudi u Zenici kao i navijačke skupine trebaju sjesti za jedan sto i dogovoriti se. Ja sam dugo bio u reprezentaciji i ja to sve razumijem. Ja sam upravo zbog tih psovki na poluvremenu utakmice napustio klupu. Desila se ružna scena. Tako da ja sve shvatam, ali mislim da na treba da to bude toliko bitno jer se radi o reprezentaciji, rekao je za naš portal Vlatko Glavaš.

Jutros je, podsjećamo, u razgovoru za naš portal Adnan Džemidžić, generalni sekretar N/FS BiH, rekao da se N/FS BiH ne odriče Zenice, te da će reprezentacija i dalje tamo igrati, ali neće se dozvoliti ikome da se vrijeđa reprezentacija i igrači.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno