Ljudi

Glasajte za Armenovo putovanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Glasajte za Armenovo putovanje – Armen Tatarević, mladi zenički avanturista, ekonomista i putopisac, plasirao se u finale takmičenja “Moje putovanje Evropom”, organizirano od strane EU info centra u Bosni i Hercegovini.

Armen već godinama prenosi priče iz dalekih krajeva kojima kroči sa zastavom Bosne i Hercegovine na leđima. Tokom mjeseca septembra putovao je kroz Indiju i Himalaje i nastojao Zeničanima približiti avanture indijskih vozova, pustinja, džungli, ali i planinskih predjela i neosvojivih visina.

Njegov putopisni esej “Od BiH do Portugala”, u kojem je na slikovit način opisao svoju autostopersku avanturu, ušao je u finalni krug od prijavljenih sedamdeset radova iz cijele Bosne i Hercegovine. Armen je jedini Zeničanin kojem je ovo pošlo za rukom. S toga, pročitajte njegovu priču i podržite ga svojim glasom.

Da bi glasali za jedinog Zeničanina u finalnom izboru potrebno je posjetiti stranicu http://euinfo.ba/eseji/armen-tatarevic/ , kliknuti na plavi kvadrant “Glasaj” iznad eseja, ukucati email adresu na koji ćete dobiti konfirmacijski mail i potom jednostavno potvrditi klikom na naznačeno polje u emailu.

arment01 arment02



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno