Ljudi

Glasajte da naša sugrađanka Maja Hadžiselimović dobije priznanje Lobista za BiH 2020. radija Kameleon

Na linku radija Kameleon biraju se “totalno pozitivne ličnosti BIH”, a u jednoj od kategorija – Lobisti za BIH nalazi se i naša sugrađanka Maja Hadžiselimović. U ovoj kategoriji su i Jusuf Nurkić, Edhem Eddie Čustović i prof. Ahmed Kovačević.  O Maji smo više puta pisali, na ovom linku. 

-Iako je prošla godina bila prepuna izazova, bar se u online svijetu realizovalo mnogo projekata i inicijativa, od kojih su mi naravno najdraže one namijenjene djeci. Jedna od tih totalno pozitivnih inicijativa bila je i Evropska sedmica robotike, obilježena u novembru, koja je našu zemlju stavila na mapu bitnih dešavanja iz oblasti robotike u Evropi. Hvala radio Kameleon za nominaciju & unaprijed hvala svima za svaki klik, rekla je Maja.

GLASAJTE NA OVOM LINKU za Maju i pomozite da naša sugrađanka dobije zasluženo priznanje za osobu koja je protekle godine dostojno predstavljala i lobirala za BIH.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem