Zabava

GLADIJATOR II u svim kinima od 14. novembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od režisera  Ridleya Scotta,  pogledajte PRVI ZVANIČNI TRAILER  za film  GLADIJATOR II  #GladiatorII  u kome uloge tumače:

Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn, i Fred Hechinger –  samo u kinima 14. Novembra.

GLADIJATOR II (GLADIATOR II) U svim kinima  od 14. novembra 2024.

Režija: Ridley Scott

Uloge: Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Derek Jacobi, Joseph Quinn, Fred Hechinger

Žanr: akcija, avantura

Scenario: David Scarpa

Producenti:  Ridley Scott, Michael Pruss, Douglas Wick, Lucy Fishe

Legendarni reditelj, Ridley Scott, predstavlja nam svoj najnoviji film, „GLADIJATOR II“, nastavak epske sage o moći, intrigama i osveti, čija je radnja smještena u drevnom Rimu. Nakon mnogo godina od trenutka kada je prisustvovao ubistvu odlikovanog junaka Maksimusa, koga je ubio njegov ujak, Lucije (Paul Mescal) je primoran da uđe u Koloseum. Njegov dom pokorio je imperator – tiranin, koji sada gvozdenom pesnicom upravlja Rimom. Sa gnjevom u srcu, dok je budućnost Rima dovedena u pitanje, Lucije će morati da se osvrne ka svojoj prošlosti kako bi našao snagu i čast i kako bi vratio slavu Rimu i njegovom narodu.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno