Politika

GIK Zenica: Obavještenje za lica vezana za svoje domove

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prema Pravilniku o upotrebi i izradi izvoda iz Centralnog biračkog spiska, podatke o licima koja su vezana za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invalidnosti, Izbornoj komisiji dostavlja Centar za socijalni rad.

Gradska izborna komisija Zenica obavještava birače koji su zbog starosti, bolesti ili invalidnosti vezani za svoje domove (kuće, stanove), a nisu na evidenciji Centra za socijalni rad i žele glasati na Općim izborima koji će se održati 02.10.2022. godine, da se mogu prijaviti Gradskoj izbornoj komisiji Zenica koja će organizirati njihovo glasanje putem mobilnog tima.

Navedene osobe mogu se prijaviti putem telefona: 032/447-750 na način da daju svoje kontakt podatke (ime i prezime, JMBG, adresa, broj telefona) kako bi ih članovi Gradske izborne komisije Zenica mogli posjetiti radi uzimanja ličnih izjava o tome da žele glasati u svom domu. Ove osobe trebaju predočiti medicinsku dokumentaciju o bolesti ili invalidnosti.

Prijave putem navedenog telefona mogu se izvršiti svakim radnim danom od 10,00 do 15,30 sati do 01.09.2021. godine (četvrtak).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno