Biznis

GGM Stacionar: obustava saobraćaja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica ovim putem obavještavaju učesnike u saobraćaju i javnost da su počev od srijede 16.09.2015. godine planirani radovi na  završnom geometrijskom definisanju raskrsnice „Stacionar“. Planirani radovi iziskuju izmjenu režima saobraćaja kako slijedi:

– ulaz u grad iz pravca petlje „Blatuša“ organizuje se jednosmjerno ulicama Blatuša i Željezničkom ulicom do Bulevara Kulina bana
– obilaznica za teretna vozila koja izlaze iz Ulice Željeznička bit će preusmjerena na Ulicu Aska Borića
– saobraćaj prema petlji „Blatuša“ i prema naselju Blatuša odvijat će se bulevarom Kralja Tvrtka I jednom saobraćajnom trakom

Strogo se zabranjuje svako neovlašteno zaustavljanje i parkiranje u pomenutim ulicama za vrijeme trajanja obustave. Pomenuti režim saobraćaja počinje od srijede 16.09.2015. godine od 7:00 sati i ostaje na snazi do okončanja radova. Sve izmjene će biti adekvatno obilježene odgovarajućom gradilišnom saobraćajnom signalizacijom. Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica apeluje na javnost i učesnike u saobraćaju da koriste alternativne putne pravce uz poštivanje privremene gradilišne saobraćajne signalizacije. 

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno