Zenica

Gastro tražilica: Zenički ćevapi uvršteni u TOP 3 ćevapa u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gastro tražilica: Zenički ćevapi uvršteni u TOP 3 ćevapa u BiH- Autor emisije je obišao cijeli niz ćevabdžinica u nekoliko bh. gradova

Gastro tražilica, prvi balkanski kanal za recenzije hrane, ocijenio je i rangirao ćevape u BiH. Autor emisije je obišao cijeli niz ćevabdžinica u nekoliko bh. gradova nakon čega je donio konačni sud.

Finalna emisija snimljena je u ćevabdžinici Bešlić u Zenici koja je autora emisije, poznatog degustatora hrane koji obilazni region, oduševila te koju je rangirao u sami vrh liste.

– Ono što sad mogu reći bez imalo grižnje savjesti, a obišao sam skoro sve što vrijedi u Bosni i Hercegovini, nekakve top 3 ili 4 ćevabdžinice koje sam posjetio. Znači: Hari (Travnik), Bešlić (Zenica), Zmaj (Sarajevo) i Željo tu i tamo, i tu za mene završava priča vrhunskog ćevapa – zaključak je ovog serijala emisija.

Pogledajte emisiju i zaključak na samom kraju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno