Nogomet

Futsal reprezentativke BiH završile kvalifikacije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Futsal reprezentativke BiH završile kvalifikacije- Ženska futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u Kišinjevu sa 2:4 od Armenije u susretu 3. kola grupe B prvog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Iako su izabranice Nijaza Mulahmetovića tokom utakmice imale inicijativu i stvorile više prilika, Armenke su bile efikasnije i ostvarile su pobjedu.

Prvi gol za bh. tim postigla je Nikolina Milović u 2′, dok je Anna Karapetyan u 40′ zatresla vlastitu mrežu.

Posebno raspoložena za igru u timu Armenije bila je Nora Yeghyan koja je tri puta pogađa u 6′, 19′ i 27′. U strijelce se upisala i Olga Osipyan u 15′.

Za Bosnu i Hercegovinu su danas nastupile: Nikolina Todorić, Zerina Piskić, Dajana Spasojević, Nikolina Milović, Emina Trumić, Jovana Vasić, Sara Brkić, Arijana Ćesko, Merima Alibašić.

Bh. reprezentativke su kvalifikacije završile na trećem mjestu u grupi sa 3 boda, ostvarivši pobjedu protiv Moldavije, dok su poražene od Holandije i Armenije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno