Ostali sportovi

Futsal reprezentativci se okupili u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Futsal reprezentativci se okupili u Zenici – Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici i počeli pripreme za prijateljski dvomeč sa Makedonijom.

Selektor Boro Matan smatra da će ovo biti dobra provjera za naše najbolje malonogometaše: „Ovo nam je prvo okupljanje poslije kvalifikacija. Odigraćemo dvije utakmice protiv Makedonije koja je u posljednje vrijeme ostvarila nekoliko dobrih rezulata i biće to kvalitetna provjera za nas. Nakon toga slijede nova okupljanja i mi praktično već sada počinjemo pripreme za naredni kvalifikacioni ciklus.“

Osvrnuo se Matan i na spisak reprezentativaca: „Ovaj put smo pozvali uglavnom igrače koji su nastupali u prošlim kvalifikacijama, ali popis je širi. Pratićemo i druge momke i iz naše lige, ali i iz inostranstva.Tokom godine ćemo odraditi zahtjevne pripreme, svi će dobiti priliku da pokažu kvalitet i zasluže poziv i za zvanične utakmice.“

Naši reprezentativci će u zeničkoj Areni večeras od 18 sati odraditi trening. Prvi meč sa Makedonijom na programu je sutra, srijeda, takođe u Areni u 18 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno