Politika

Fuad Kasumović: saopćenje za medije

Saopćenje za medije
Saopćenje za medije
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fuad Kasumović: saopćenje za medije- Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice Fuad Kasumović dao je izjavu za medije povodom novog neuspjelog pokušaja njegovog diskreditovanja od strane pojedinaca iz SDA Zenica koji u nedostatku ideja i programa za spas grada, sve izvjesniji izborni poraz pokušavaju ublažiti kopajući po arhivi sebi bliskih medija.

Fuad Kasumović ne bi bio nezavisni kandidat da je SDA izabrala svoga kandidata za gradonačelnika Zenice i da je zenička SDA ispunila želju rahmetli Husejina Smajlovića koji je za svoje nasljednike prelagao dvojicu drugih kandidata. Predloženi kandidat za gradonačelnika je privatni kandidat samoproglašenog predsjednika SDA Zenica Ibrahima Šišića i radikalnog hodže Mevluedin Dizdarevića. SDA Zenica se pocijepala i postala stranka dva – tri čovjeka koja ne rade u interesu članstva i građana Zenice.

Umjesto da se crvene jer i u protekle četiri godine nisu uradili ništa što su obećali narodu, oni se bave drugima. O investicijama i otvaranju novih radnih mjesta ne govore jer su i građani na žalost svjesni da im je korisnija Angela Merkel nego ovi koji se bave iskopavanjem prošlosti, a budućnost vide samo za sebe i svoju djecu. Samo neodgovoran i lud čovjek ne bi se promijenio kada vidi da stvari nisu dobre. Uostalom, u medijima se proteklih dana pisalo o svemu ovome, a stanje u SDA Zenice najbolje ilustruje naslov „Fudo ispunjava Husin emanet“ .



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno