Zenica

Friendly Fire Esport Arena – Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Friendly Fire Esport Arena – Zenica – Esports je došao u Zenicu! Što je to uopće Esports, za one kojima je ovaj pojam možda nepoznat, Esports je forma sporta koja se održava isključivo online. Natjecatelji su gameri, igrači računalnih igrica, koji putem računala ili konzola igraju protiv drugih gamera diljem svijeta. Upravo takvo mjesto je otvorilo svoja vrata u Zenici, u shopping centru Džananović na prvom spratu.

Esports Arena u Zenici je u vlasništvu franšize Friendly Fire iz Hrvatske. Friendly Fire je od male Esports Arene prerastao u Europsko ime s Arenama diljem naše regije, ali i šire. Ono što Friendly Fire razlikuje od ostalih Arena je njihova misija, a to je socijalizacija mladih gamera. Predrasude da su gameri povučeni i nedruželjubivi ne može biti dalje od istine kada se upita Friendly Fire. Esports Arena je pravo okupljalište gdje igrači svih uzrasta mogu uživati u svojoj strasti sa svojim istomišljenicima ili odigrati igru zajedno.

Friendly Fire Arena je opremljena vrhunskom opremom, modernim računalima najboljih performansi i periferijom iz vlastite proizvodnje (više o periferiji možete saznati na ovom linku: https://shop.friendlyfireesports.com/hr). Osim računala u Areni možete pronaći i Playstation igračke konzole. Naravno, sve najpopularnije igre su već instalirane i spremne za igranje, na vama je samo doći i iskusiti atmosferu prave gaming arene!

Posjetite Friendly Fire Esports na prvom spratu shopping centra Džananović i uvjerite se sami zašto gameri u našoj regiji prepoznaju samo jedan brend kada je u pitanju gameanje u arenama. Mnogi su igrači su postali bolji isključivo zbog igranja u Friendly Fire Arenama, a prijateljstva koja su tamo stekli prate ih i dalje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno