Ljudi

Francuska nam nije mjera, dok imamo Omera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Francuska nam nije mjera, dok imamo Omera – Noformirana U-21 futsal bh. reprezentacija pobijedila je u Zenici Francusku u dva navrata. Naši momci su razbili Francusku sa 7:1, a večeras je dvostruka pobjeda ovjerena-vidjeti ovdje. Na prijateljskoj utakmici ovih selekcija u zeničkoj Areni uočljiv je bio transparent kod domaćih navijača.

“Francuska nam nije mjera, dok imamo Omera”, pisalo je crnim slovima na bijelom platnu. Omer Hamzić je inače miljenik Zeničana, igrač MNK Calp Zenica i njemu je bila povećena poruka.

-Naši igrači iz Calpa, pod idejnom kreacijom Mubina Salkice (koji je bio na širemn spisku reprezentacije) napisali su transparent. Omer je nastupio za reprezentaciju i na ovaj način su mu kolege dale podršku, kaže nam Safet Kubat iz MNK Calp Zenica. (Foto: sportsport.ba)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno