Nogomet

FOTO+VIDEO: Zmajevi posljednji trening odradili na Grbavici uoči utakmice protiv Slovačke na Bilinom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na stadionu Grbavica odradila posljednji trening pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Slovačke (nedjelja).

Zmajevi su promijenili plan i umjesto u Zenici (gdje se igra sutrašnja utakmica protiv Slovaka), prvo su trening “prebacili” u kamp FK Sarajevo u Butmiru, da bi na kraju trenirali na stadionu Grbavica.

Selektor Savo Milošević na današnjoj konferenciji za medije kazao je da postoji određen broj problema u vezi sutrašnje utakmice protiv Slovačke, naglasivši da su to činjenice, a ne alibi.

Na licima naših reprezentativaca večeras su se mogli vidjeti i osmijesi, što je najava da bi protiv Slovačke mogli očekivati bolju igru, a samim time i bolji rezultat u odnosnu na debakl iz Luksemburga.

Selektor Milošević na raspolaganju je imao sve pozvane igrače. Reprezentacija Bosne i Hercegovine do sada se sastala pet puta sa Slovačkom, te je ostvarila tri pobjede i dva poraza.

Utakmica BiH – Slovačka igra se sutra od 20.45 uz direktan TV prijenos na BHT1. Glavni sudija je Julian Weinberger iz Austrije.  Video, foto & tekst FAKTOR

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno