Nesreće

FOTO+VIDEO: Požar u skladištu u Šljiviku lokalizovan, ali još tinja i 12 sati nakon izbijanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO+VIDEO: Požar u skladištu u Šljiviku lokalizovan, ali još tinja i 12 sati nakon izbijanja  – Na lokalitetu skladišta sekundarnih sirovina uokviru pogona kompanije “Modernizacija” oko 19:30 sinoć je izbio požar. Uzrok požara je još uvijek nepoznat, a dežurna vatrogasna jedinica se uputila ka lokalitetu Šljivika gdje je pokušavala obuzdati požar. Ubrzo je područje osigurala policija, a vatrogascima su pristigle kolege u ispomoć, da bi im se kasnije pridružila i vozila i ekipa ALBA-e.

Tokom cijele noći, i pored kiše, trajala je borba za plamenom, a vatrogasci i ispomoć su pokušavali razdvajanjem otpadnog materijala u krugu gradačačke firme da dođu do žarišta i ugase vatru. Kako se moglo vidjeti oko 7 jutros, požar još tinja, a neizvjesno je kad će početi policijski i uviđaj vještaka radi otkrivanja uzroka i razmjera požara.

FOTO: Duško Kostić/čitaoci portala



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno