Zabava

FOTO+VIDEO: Aziz Alili, Armin Muzaferija i Eldin Huseinbegović bajramskim koncertom oduševili građane Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Aziz Alili, Armin Muzaferija i Eldin Huseinbegović bajramskim koncertom oduševili građane Zenice – Armin Muzaferija, Eldin Huseinbegović i Aziz Alili večeras su u centru Zenice za sve posjetioce održali bajramski koncert kojem je prisustvovalo više hiljada posjetilaca.

U organizaciji Medžlisa islamske zajednice Zenica i uz podršku Grada Zenica večeras je na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici održana “Bajramska svečanost”, a svi posjetioci imali su priliku uživati u duhovnoj muzici Aziza Alilija, Armina Muzaferije i Eldina Huseinbegovića.

Prisutnima se obratio i glavni imam Medžlisa islamske zajednice Zenica Jakub ef. Salkica koji je vjernica čestitao Kurban-bajram te iskazao zahvalnost svima koji su pomogli da se Bajram u Zenici obilježi na dostajnstven način.

Večerašnji gosti su istakli da im je velika čast što su imali priliku bajramske večeri uljepšati svojim nastupima te da se uvijek rado vraćaju u ovaj grad, a mladima su poručili da su ovakve večeri najljepši način da se obilježi Bajram kao vjerski praznik.

U sklopu večerašnjeg koncerta izveli su pjesme “Vulkani”, “U dergjahu mog srca”, “O Zefire”, “Tvom resulu” te brojne druge. Tekst, foto i video E.M. Klix



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno