Zenica

Fotografija Bijele džamije u Zenici pobijedila u izboru za najljepšu fotografiju na temu ”Harem moje džamije”

Fotografija Bijele džamije u Zenici pobijedila u izboru za najljepšu fotografiju na temu ”Harem moje džamije” – U izboru najljepše fotografije na temu: “Harem moje džamije”, koji je Muftijstvo zeničko u okviru ramazanskih aktivnosti i obilježavanja 7. maja – Dana džamija organiziralo na svom zvaničnom facebook profilu, najviše glasova (lajkova) osvojila je fotografija Bijele džamije u Zenici autora Asmira Selimovića iz Zenice. Drugo mjesto osvojila je fotografija džamije Kuršumlija u Maglaju autora Damira Đuhere Dželaluddina iz Maglaja, a treće fotografija džamije Selimija u Doboju, čiji je autor Bakir Brkić iz Doboja.

Zvaničan prijem za autore pobjedničkih fotografija i uručenje nagrada bit će organiziran u Muftijstvu Zeničkom u četvrtak 21. maja 2020. godine.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim učesnicima izbora za najljepšu fotografiju na temu ”Harem moje džamije”, kao i svima onima koji su svojim glasovima (lajkovima) podržali ovaj projekat.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem