Zabava

FOTO: Zvanično otvoren CABARET WINTER FEST

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras je i zvanično otvoren CABARET WINTER FEST, u organizaciji braće Petrović, Ivana i Andrije.

Otvorenje je,kao što su organizatori i najavili,održano na dvije lokacije:
– u 18:00,u bašti Cabaret club-a,otvorena je do sada najveća izložba Zeničkih umjetnika u Zenici,sa preko 200 djela.Posjeta je bila tolika da su neki posjetioci posmatrali izložbu van bašte Cabaret club-a,na čemu se organizatori izvinjavaju.Uvod u izložbu napravio je Ivan Petrović,direktor festivala,a zvanično otvorenje likovne izložbe je uradio Alija Kulenović.Prisutnima se obratila i Zdena Šarić-Pisker,koja sa braćom Petrović,pored ove velike izložbe,priprema i jedinstvenu aukciono-prodajnu izložbu za osobe sa poteškoćama u razvoju.

-u 20:00 u Cabaret club-u,održana je monodrama Ive Andrića u izvedbi Harisa Burine,koji je ove godine i umjetnički direktor CABARET WINTER FEST-a.Također i ovaj događaj je bio popraćen ogromnim interesovanjem.Samom činjenicom,da je Burina i na prethodna dva festivala otvario svaki,dobio je višeminutni aplauz,što je kod Burine izazvalo velike emocije.

Sutra,u okviru CABARET WINTER FEST-a,u Cabaret club-u,učešće je uzeo književnik Muhamed Mahmutović,sa gostima iznenađenja,čija imena organizatori čuvaju kao iznenađenje.Ulaz za ovu večer je slobodan,a počinje u 20:00 u Cabaret club-u



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno