Ostali sportovi

FOTO: Župa Klopče pobjednik 10. Božićnog turnira zeničkih župa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Župa Klopče pobjednik 10. Božićnog turnira zeničkih župa – Pobjednik tradicionalnog 10.Božićnog malonogometnog turnira zeničkih župa je ekipa župe Klopče.

U finalu je ova ekipa bila bolja od ekipe župe Čajdraš nakon boljeg izvođenja penala sa 3:2. U regularnom dijelu od 2×15 minuta bilo je 1:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa HKD Napredak, koja je bila bolja od župe Crkvica rezultatom 5:3.

Na turniru je učestvovalo pet župa: Sveti Ilija, Sveti Josip, Klopče, Čajdraš, Crkvica, te ekipa HKD Napredak, a ulaz je bio slobodan.

Za tri prvoplasirane ekipe organizator je dodjelio diplome i pehare, kao i priznanja za najboljeg igrača i golmana turnira.

Najbolji igrač turnira je Mario Matos iz župe Čajdraš, a za najboljeg golmana proglašen je Alen Jozić iz župe Klopče.

Organizatori 10. “Božićnog malonogometnog turnira”, koji je održan u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici uz pristojan broj gledalaca, bili su HKD Napredak i koordinacija Hrvatskih i katoličkih insitucija grada Zenica, a turnir se igrao u povodu obilježavanja Božićnih blagdana.

Za više pojedinaca i kolektiva uručene su zahvalnice od strane organizatora za pomoć i doprinos u organizaciji turnira, a ovo je bilo 10. održavanje turnira.

U revijalnom dijelu turnira utakmice su igrali djeca HKD Napredak i KŠC Sveti Pavao iz Zenice, nogometašice ŽNK Čelik, te veterani Čelika i Napretka.

Tekst i foto galerija
E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno