Košarka

FOTO: Zlatna i srebrena medalja za djevojčice KŽK Čelik na “BASKET CUPU SARAJEVO 2022“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK „Impuls“ Sarajevo je bio organizator 10.međunarodnog turnira u košarci “BASKET CUPU SARAJEVO 2022“, na kojem su učestvovale i tri selekcije KŽK Čelik iz Zenice, U12, U13 i U16.

Selekcija KŽK Čelik u kategoriji U12 osvojile su zlatne medalje, a njihova mlada košarkašica, Hana Bajramović, proglašena je za MVP U12.

U kategoriji U13 selekcija KŽK Čelik osvojila je srebrene medalje.

Iz KŽK Čelik uputili su čestitke Idani, Jasmini, Maji i Zuki za postignute uspjehe.

Turnir je trajao od 14.4. do 17.4.2022 godine i održavao se u dvoranama Ramiz Salčin, KŠC Ilidža i Areni Hotel Hilsa. Na jednom mjestu kroz trodnevno druženje ljubitelji košarke imali su priliku vidjeti više od 1.000 mladih i talentovanih dječaka i djevojčica, koji su pokazali najbolje u onome što vole.

KK “Impuls” je već deset godina organizator najposjećenijeg Internacionalnog turnira u košarci za mlađe selekcije u ovoj regiji.

Tokom proteklih godina, Basket Cup Sarajevo turnir je organizovan na profesionalnom nivou, gdje je učestvovao veliki broj profesionalnog osoblja i sudija, koji su se potrudili da svaki učesnik ima sve što mu je potrebno.

E.Imamović

Foto KŽK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno