Ljudi

FOTO: Zerina Patković

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zerina Patković – Dvadesettrogodišnja Zeničanka Zerina Patković, jedna je od najmlađih TV voditeljica u Bosni i Hercegovini. Zerina je nakon završene gimnazije u Zenici, otišla u Tuzlu kako bi završila studij Žurnalistike, s obzirom da je to ono čime se željela u budućnosti baviti.

„Snovi se često ostvare. Ja sam nakon završene srednje škole, ostavila porodicu, prijatelje i sve druge drage osobe. Ponijela sam samo uspomene i lijepa sjećanja. Bilo je teško, ali uspjela sam. Trud i odricanje nečega u pravom trenutku se na kraju uvijek isplati“- poručuje ova ambiciozna Zeničanka.

Zerina već nepune tri godine radi kao TV voditeljica na tuzlanskoj televiziji Slon. U početku smo je mogli gledati u muzičkoj emisiji „Top 7“ a danas u emisijama kviz znanja „Ko zna, zna“ i „Radio iz moje ulice“. Ova atraktivna i ambiciozna mlada djevojka uvijek zrači pozitivnom energijom što se može vidjeti na njenim fotografijama na Facebook i Instagram profilu na kojem je Zerina uvijek nasmijana, vesela i puna pozitivne energije.

„Voditeljstvo me oduvijek privlačilo, a za razliku od printanih, elektronski mediji su mjesto gdje sam željela raditi, naročito na televiziji. Sretna sam što sam priliku da se pojavljujem ispred malih ekrana dobila još tokom studiranja, odnosno na trećoj godini fakulteta kada sam dobila posao TV voditeljice na Slon televiziji“ -izjavila je prelijepa Zenicanka sa privremenom adresom u Tuzli.

Zerina je trenutno jedna od najmlađih TV voditeljica u BiH, a kako kaže i u budućnosti se vidi kao TV voditelj kako kulturno-zabavnog, tako i informativnog programa. Maya H.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno