Ostali sportovi

FOTO: Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija u Zenici – U sklopu priprema za drugu rundu kvalifikacija za SP 2018, koje će se odigrati u Belgiji od 31.05. do 04.06., na kojoj pored reprezentacije BiH učestvuju Belgija, Belorusija, Latvija, Španija i Italija, naša reprezentacija održala je trening u zeničkoj Areni.
Haris Hasanica, direktor OA Block Out Zenica, Goran Nešić, selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i Zoran Mihajlović, trener OA Block Out Zenica

Uz veliko razumjevanje i susretljivost direktora Feđe Jovanovića, obezbjeđen je termin u Areni i pored toga što je dvorana bila zauzeta državnim prvenstvom u stonom tenisu. Ovo je prvi put da u zeničkoj Areni gostuje odbojkaška reprezentacija BiH.

Stručni štab reprezentacije na čelu sa selektorom Goranom Nešićem,  kao i same reprezentativke, oduševljeni su uslovima koje grad Zenica ima za vrhunski sport. Sportski edukator OA Block Out  Zoran Mihajlović, zajedno sa direktorom Harisom Hasanicom, dočekao je svog kolegu Nešića i reprezentaciju u hotelu Zenica.
Nakon prijatnog druženja i razgovora, kako u hotelu, tako i u dvorani za vrijeme i poslije treninga, reprezentacija odlazi u Kakanj gdje će u srijedu 10. maja u 18 sati odigrati prijateljsku utakmicu sa Švedskom.
OA Block Out Zenica


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno