Ostali sportovi

FOTO: Ženska ekipa KSO “Bosna” iz Zenice odigrala prvu utakmicu na evropskoj sceni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ženska ekipa Kluba sjedeće odbojke (KSO) „Bosna“ iz Zenice juče, 10.6.2022.godine odigrala je svoju prvu utakmicu na jednom takmičenju u Evropi ponosno predstavljajući boje Bosne i Hercegovine.

-Naše odbojkašice su odigrale utakmicu protiv slovenskog sastava Sempeter na otvaranju turnira Eurolige na kojem nastupaju ekipe iz Poljske, Mađarske, Italije, Slovenije, Francuske, Srbije i BiH. Doživjele su poraz od 0:3, a Slovenke su četvrta ekipa u svijetu. Prema rasporedu danas (subota) naša ekipa igra protiv Poljske i Mađarske – , saopštio nam je Ferhad Šehić, Tim menadžer naše ekipe.

-U Poljsku smo doputovale sa željom da se predstavimo u finom izdanju i promovišemo naš grad i državu gdje se igra najbolja muška, a nadam se uskoro i ženska ekipa. Hvala upravi kluba, Gradu Zenica i svim sponzorima koji su nam omogućili ovaj nastup -, kazala je u ranijoj izjavi za medije Dženeta Bradarić, kapiten ženske ekipe KSO Bosna Zenica.

Inače. turnir Eurolige traje od 10. do 12. juna u Myslowicama (Poljska).

E.Imamović

Foto KSO „Bosna“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno