Info

FOTO: Zenički penzioneri na obilježavanju programa Odbrana BiH – Igman 2018

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zenički penzioneri na obilježavanju programa Odbrana BiH – Igman 2018 – Članovi Udruženja/Udruge penzionera/umirovljenika sa područja grada Zenica su i ove godine učestvovali sa 12 autobusa na manifestaciji “Odbrana BiH – Igman 2018″. Uz bogat kulturno – zabavni i vjerski program, prelijepo vrijeme i poseban ambijent koji pruža Igman planina sa svojim ljepotama uživalo se u prirodnoj vazdušnoj banji.

Položeno je cvijeće na šehitlucima i proučena el – fatiha svim šehidima i poginulim borcima ARBiH koji su odbranili Igman i BiH. Posebnu pažnju prisutnima privuklo je postrojavanje i defile pripadnika Armije RBiH koji su pronijeli ratne zastave svih korpusa Armije RBiH.

Nezaboravan jednodnevni izlet “Odbrana BiH – Igman 2018” je manifestacija za koju su penzioneri i ove godine pokazali veliki interes i koja će sljedeće godine ući u Program rada Skupštine UU/PU grada Zenica i koju ćemo planski svake godine realizovati.

Zahvaljujemo se firmi – Prevoz putnika Zavidovići koji su nam izišli u susret i podržali ovu našu aktivnost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno