Zenica

FOTO: Zenički “Albatrosi” u posjeti u Podrinju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Člabovi udruženja za razvoj mladih “Albatros” Zenica u subotu 15.04.2023. godine boravili su u Bratuncu i Srebrenici, a povod za naš boravak je bio projekat “SRCEM ZA PODRINJE” koji treću godinu tradicionalno realizujemo u mjesecu Ramazanu.

Volonteri našeg Udruženja su u sklopu projekta podjelili 36 paketića za najmlađe polaznike mektebske nastave u džematu Pobuđe. Pored paketića za namlađe naši volonteri su podjelili 40 prehambenih paketa sa osnovnim životnim namjernicama kao i 500.00 KM jednokratne pomoći za lica koja se nalaze u stanju socijalne potrebe.

Cilj projekta “SRCEM ZA PODRINJE” je da učvrstimo vezu između herojskog naroda u Podrinju i građana Grada Zenice. Posebno nas raduje činjenica da je ovaj projekat prerastao u tradiciju, te da je svake godine veći i veći odziv kako pravnih subjekata tako i samih građana bez kojih ova naša zajednička priča ne bi dobila sretan kraj.

Naravno želimo iskoristit ovu priliku da se iskreno zahvalimo, našim donatorima: ALMY Zenica, HU Medaljon iz Beča na čelu sa uvaženim gospodinom Ishakom Ahmetovićem, HASS-komerc d.o.o, Cemedic d.o.o, Arel d.o.o, Rima-pak d.o.o, Tehnoklix d.o.o Sarajevo, Evropskoj asocijaciji studenata prava “ELSA”, Proizvodni obrt “UKUS” .

Naravno tu su i naši prijatelji Udruženja koji su finansijski podržali projekat: Amer Sejdić, Mirza Sarajlić, Senad Ćivić, Mensur Halilović, Sabahudin Ibrahimagić, Safeta Kozica, Alisa Salanović, Ilma Karalić, Adisa Isaković, Sedina Beganović, Armina Telalović, Eldina Hrustanović, Haso Berbić, Nizama Horić, Adnan Dželo, B.I, Kenan Livnjak, Sadmir Drljić, Faris Hodžić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno